Ko smo mi ?

Preduzeće MAGIC MAP d.o.o. je osnovano 1990. godine u Paraćinu, kao prvo privatno preduzeće koje se bavi kartografijom. U stalnom radnom odnosu je zaposleno 10 radnika, a angažovan je i veliki broj eksperata kao spoljnih saradnika.

Danas MAGIC MAP predstavlja srpskog lidera u ovoj oblasti. Ekipa profesionalaca i entuzijasta svakodnevno prati promene koje se dešavaju na geo-fizičkom prostoru u našoj zemlji i svetu i na najsavremeniji način ih prikazuje javnosti.

Slobodan Radovanovic, direktor i vlasnik

Čime se bavimo ?

KARTOGRAFIJA

Preduzece MAGIC MAP d.o.o. je osnovano 1990. godine u Paraćinu, kao prvo privatno preduzeće koje se bavi kartografijom. Danas MAGIC MAP predstavlja srpskog lidera u ovoj oblasti.

DIZAJN

Posedujemo veliko iskustvo i visok nivo stručnosti u vezi sa brendiranjem i dizajnerskom strategijom, korporativnim identitetom, digitalnim dizajnom i tehnologijama, dizajnom ambalaže i dizajnom samog proizvoda.

IZDAVAŠTVO

Mi smo izdavačka kuća specijalizovana za kartografske publikacije, kao i druge knjige, priručnike za stranie jezike …

RAZVOJ APLIAKCIJA ZA PAMETNE (SMART) TELEFONE

Razvijamo aplikacije za iOS  iAndroid uređaje.

Specijalizovani smo za interaktivne aplikacije ,koje korisnik koristi dok je u pokretu i koje prikazuju trenutne geoprostorne podatke .

SUVENIRI

Kompanija Magic Map iz Beograda koja je poznata po svojoj dugogodišnjoj aktivnosti u
oblasti kartografije, sa ponosom može da Vam predstavi svoju novu vrstu proizvoda u oblasti turizma.

U pitanju su Trodimenzionalni (3D) štampani suveniri od polirezina.

DISTRIBUCIJA

Proizvode iz našeg portfolia distriburamo „kapilarno“, do samih objekata.

Naše proizvode možete naći u trgovinama širom Srbije i regiona, uključujući velike lance supermarketa, knjižara, benzinskih pumpi, veleprodaja, nezavisnih „malih“ knjižara, trgovačkih radnji i mnogih drugih.